Mieke

Mieke - vraag me niet of ik van je hou lyrics

rate me

<b>vraag me niet of ik van je hou</b> by <i>Mieke</i><br />Vraag me niet of ik van je hou, want ik denk elke dag aan jou, s’ nachts doe ik zelfs geen oog meer dicht k’zie alleen nog jou lief gezicht.

Vraag me niet of ik van je hou als je wilt schat kom dan maar gauw er is er maar een voor mij dat gaat nooit voorbij.

Na die eerste dans voelde ik hier ligt m’n kans zo lief keek jij me aan.

Weet je wat ik dacht toen jij me naar huis toe bracht, jou laat ik nooit meer gaan.

Verlang naar jou ooh was jij maar bij mij kom neem de eerste trein met jou alleen zo heel dicht aan m’n zij kan ik gelukkig zijn.

Vraag me niet of ik van je hou, want ik denk elke dag aan jou, s’ nachts doe ik zelfs geen oog meer dicht, k’zie alleen nog jou lief gezicht.

Vraag me niet of ik van je hou als je wilt schat kom dan maar gauw er is er maar een voor mij dat gaat nooit meer voorbij.

Wachten duurt zo lang het alleen zijn maakt me bang k’heb nooit zo’n angst gehad.

Voel me zo alleen nee ik draai er niet omheen was jij maar hier m’n schat.

Ik wacht op jou lieveling het is waar ik blijf je altijd trouw want jij en ik we horen bij elkaar ik hou alleen van jou.

Vraag me niet of ik van je hou, want ik denk elke dag aan jou, s’nachts doe ik zelfs geen oog meer dicht, k’zie alleen nog je lief gezicht.

Vraag me niet of ik van je hou, als je wilt schat kom dan maar gauw er is er maar een voor mij dat gaat nooit meer voorbij.

Vraag me niet of ik van je hou, want ik denk elke dag aan jou, s’nachts doe ik zelfs geen oog meer dicht, k’zie alleen nog je lief gezicht.

Vraag me niet of ik van je hou als je wilt schat kom dan maar gauw, er is er maar een voor mij dat gaat nooit meer voorbij, er is er maar een voor mij dat gaat nooit meer voorbij.

(c) A.Kraamer/H.v.Wiggen

Get this song at:  amazon.com  sheetmusicplus.com

Share your thoughts

0 Comments found