Karpe Diem

Karpe Diem - Tameræschpenn

rate me

Chirag:

Yeah…

Karpe..

Det er karpe..yeah..yo yo ja!

Huh!huh! Yeah!

Eyh yo, det er vår tur,føler meg så kul, for dere er nørder mens vi gjør det her på pure pur.

Eyh, Du er dødssur, for jeg har flere feil men jeg må si jeg gleder meg til å se no bedre live.

Dere irriterer meg, så ta å fløtt dere jeg sitter backstage med dama som har født dere. Det ekke kødd mere, shit jeg mener dette.

Eyh vi er enere mens dere trenger scenetekke. Det er mer skryt og bedre flyt, så kids følger med som om jeg spytta eventyr. Huh! Så ikke trå over streken, jeg har vært på tv`n, jeg er overlegen.

huh? Jeg skapt til å stå på scenen, du fortjener et klapp, så du må gå til legen. Ikke klå på vår flow, få din egen. Og forstå at jeg er rå mann, jeg lover deeree. Hvaa?

Refreng:

Alle chicksa tror jeg er stjerne, for de vil ha med meg hjem! (Eyh de vil ha med meg hjem! Og alle kidsa må være gærne,(yeah!) de digger Karpe Diem!(De digger Karpe Diem. )Skreiv hits så jeg sto på tærne, og nå vil alle være venn.(Eyh nå vil alle være venn.)

Og jeg er kompisen din mer enn gjerne, men du må ta me ræ schpenn!(Ja du må ta me ræ schpenn!)

Magdi:

Yo! Jeg rapper om (om)de som ikke rapper som (som)han som rapper om (om) de som (som)ikke rapper sånn.

Jeg disser rappere, disser bedre rappere.

Diss disse rapperne og jeg disser dere rappere.

De lager låter men de låtene låter likt.

Om våpen og kåte chicks som håper å få seg ligg (ligg)

Folk våkner nok litt, for tolv låter med slikt... Det er mer enn hva? (hvaa) folk tåler på sikt. Jeg lover deg BITCH, det ekke no bling det her! Spilt på tettsteder og fått…. Bringebær, men ingen er bedre live enn vi! Det er Magdi. magdi! Magdi! magdi!magdi! (sexy!!) Så utrolig god at (ah!) rappere finner seg sjæl ved å stikke hodet i do, og faller en etter en som domino. For du er like monoton som telefonsummetonen.(magdiiiiii!) BITCH!

Refreng: Alle chicksa tror jeg er stjerne, for de vil ha med meg hjem! (Eyh de vil ha med meg hjem!) Og alle kidsa må være gærne,(yeah!) de digger Karpe Diem!(De digger Karpe Diem. )Skreiv hits så jeg sto på tærne, og nå vil alle være venn.(Eyh nå vil alle være venn.)Og jeg er kompisen din mer enn gjerne, men du må ta me ræ schpenn!(Ja du må ta me ræ schpenn!)

Magdi: Palestina. For du vil så gjerne; Fri Palestina. For du vil så gjerne, fri Palestina. For du vil så gjerne fri palestina. For nå fikk du det på hjernen!Putter inn litt politikk i hver hit, for unge gutter på 10 de er hypp på å trykke på skip! Så jeg kutter ut litt, for å si no smartere enn ”Yo!” (Yo!) Boikott Jaffa og Ariel nå! (Ah!)

Chirag: Vekkeklokka ringer, og jeg er dritglad. Digg å være Inder, det her er min dag! Alle dere pingler, Eyh begynn å grin`a! Du er støggere enn jeg synger, så fjern det jævla trynet a! Du er typen til å gå på gata og selge deg selv, gjøre no galt og gå gråtkvalt og melde deg selv. Helt ærlig jeg er gal nok til å selge deg i gjeld(?)!Så spar meg for prat om gata, smart. du trenger no hjelp!What?

Refreng: Alle chicksa tror jeg er stjerne, for de vil ha med meg hjem! (Eyh de vil ha med meg hjem!) Og alle kidsa må være gærne,(yeah!) de digger Karpe Diem!(De digger Karpe Diem. )Skreiv hits så jeg sto på tærne, og nå vil alle være venn.(Eyh nå vil alle være venn..) Og jeg er kompisen din mer enn gjerne, men du må ta me ræ schpenn!(Ja du må ta me ræ schpenn!)

Magdi: SCHPENN! TA ME RÆ SCHP.. De skjønner at vi kødder når vi sier det derre ta me ræ schpenn?

Get this song at:  amazon.com  sheetmusicplus.com

Share your thoughts

0 Comments found