Eric Dikeb

Eric Dikeb - er is niets aan

rate me

<b>er is niets aan</b> by <i>Eric Dikeb</i><br />De dag begon al vroeg vandaag, ik heb hard gewerkt toch voel ik me eenzaam. Het verlangen naar jou nam de overhand met het verstrijken van de tijd, ik wou dat ik beschrijven kon hoe het is om zonder jou te leven misschien dat je me dan begrijpen kan al is het maar voor heel even.

Want er is niets aan zonder jou voel ik me eenzaam, nee er is niets meer aan sinds de dag dat jij bent weggegaan.

De zon komt op met de warme gloed het zou me beter moeten stemmen. Maar de leegte overheerst ik voel me koud van binnen wat moet ik toch zonder jou beginnen, als ik ooit jou liefde herwin als jij terug komt in mijn leven, zou dan alles weer als vroeger zijn vergeten en vergeven.

Want er is niets aan zonder jou voel ik me eenzaam, nee er is niets meer aan sinds de dag dat jij bent weggegaan.

Strompel door de lange lege straten op de vlucht voor mezelf, voor dat trieste gevoel ik hoor de echo’s in m’n hoofd weer een kater kater kater kater. Is er dan echt geen mogelijkheid om wat stukjes te herstellen of maak ik nog een kleine kans kan iemand me dat vertellen

Want er is niets aan zonder jou voel ik me eenzaam, nee er is niets meer aan sinds de dag dat jij bent weggegaan. Want er is niets aan zonder jou voel ik me eenzaam. Neeeee Neeeee oooh Neeeeeeee er is niets meer aan.

Get this song at:  amazon.com  sheetmusicplus.com

Share your thoughts

0 Comments found